Digiasema tukee kymenlaaksolaisten pk-yritysten digitalisaatiota.

Vahvista digibisnestäsi

Haetko vahvistusta yrityksesi kilpailukykyyn ja osaamiseen?

Digiaseman avulla voit kehittää yrityksesi digitaalisia palveluja ja tuotteita. Kauttamme löydät tietoa ja tukea mm. yrityksille suunnatuista kasvuohjelmista ja rahoitusmahdollisuuksista. Digiasema tuo yhteen digialan toimijoita Kymenlaaksossa. 

Hyödynnä Digiasemaa, jos haluat vahvistaa yrityksesi omaa digikoulutustarjontaa. 

Etsimme kumppaneita kymenlaaksolaisille pk-yrityksille tarjottaviin  pilottikoulutuksiin erilaisista digiteemoista.

Hae voimaa ja vahvuutta verkostosta!

Digipalveluhakemisto

Digiasema Kymenlaakso tarjoaa maksuttoman markkinapaikan digialan yrityksille. Ilmoita palvelusi digihakemistoomme ja tavoita uusia asiakkaita. Digihakemistosta saatat löytää myös kiinnostavia kumppaneita yrityksellesi.

Koulutukset 

Digiasema tuottaa ammattilaisille räätälöityjä koulutuksia ja pienryhmävalmennuksia. Teemoja voivat olla esimerkiksi digitaalinen myynti ja markkinointi, kyberturvallisuus, uudet palvelumallit tai tekoälyn hyödyntäminen.

Kerro meille, miten voimme  palvella!

Digiaseman kärkiteemoja 

Kyberturvallisuus

Tarjoaako yrityksesi kyber- ja tietoturvallisuuden palveluja? Kiinnostaako kyberturvallisuuden vahvistaminen ja kehittäminen?

Kyberturvallisuuden tarve yrityksissä, yhteiskunnassa ja huoltovarmuudessa on huutava. Yksi alueen digitalisaatiota hyödyntävien pk-yritysten tärkeimmistä kehitystarpeista on kyberturvallisuus. Kyberturvallisuuden merkitys kasvaa jatkuvasti myös ICT-alan yrityksissä.

Kymenlaaksossa on kyberturvallisuuden ratkaisuja kehittäviä yrityksiä, joilla on loistavat mahdollisuudet vahvistaa bisnestään niin paikallisesti kuin kansainvälisesti.

Digiaseman koordinaattorina toimiva Xamk  kouluttaa kyberturvallisuuden erikoisosaajia ja toteuttaa monia kyberturvallisuuteen liittyviä kehittämishankkeita.

Vahvistetaanko yhdessä Kymenlaakson kyberalaa? 

Peliteknologiat

Kuinka toimialallasi voidaan hyödyntää peliteknologioita kuten virtuaalilaseja ja pelimoottoreita?

Kymenlaaksosta löytyy monenlaista peliteknologioihin ja pellillisyyteen liittyvää osaamista sekä yrityksistä ja oppilaitoksista että tutkimus- ja kehityshankkeista (XAMK XGSXAMK Junioriliiga, Game Tech & Museums)

Alueellamme toimii aktiivinen pelialan verkosto ja vuosittain järjestetään useita pelialan tapahtumia. 

Peliteknisiä teknologiakokeiluja tehty monella eri toimialalla, kuten kulttuuri, matkailu, rakentaminen, muotoilu, suunnittelu, teollisuus ja terveysalat.

Tutustu Digiaseman  tarjontaan ja hyödynnä teknologiaa yrityksesi tarpeisiin!