Digiasema tukee kymenlaaksolaisten pk-yritysten digitalisaatiota.
Digiasennetta yrityksille!

Markkinoinnin, myynnin, viestinnän ja liiketoiminnan digitalisoitumisen kehitys- ja tuotantopalvelut

Avidly on Euroopan kattavin markkinointiteknologian toimisto – joukko luovia asiantuntijoita, jotka tietävät miten, missä ja milloin teknologia voi tuoda lisäarvoa liiketoimintaan, myyntiin ja markkinointiin. Mainostoimistopalvelutarjontamme on Suomen kattavin ja monipuolisin. Kansainvälisenä, mutta myös Kotkassa ja Kouvolassa paikallisesti läsnäolevana toimistona ymmärrämme perusteellisesti niin Kymenlaakson talousalueen kuin pienen ja isommankin yrityksen markkinoinnin, myynnin, datan ja teknologian arjen realiteetit, haasteet, mutta myös mahdollisuudet.

Neuvomme, konsultoimme ja koulutamme yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä ja digitalisoitumisessa. Sparraamme yrityksien asiantuntijoita ja johtoa kirkastamaan omia ajatuksia ja systematisoimaan omaa strategisesta ja operatiivista markkinointia, myyntiä ja viestintää. Teemme myös jatkuvasti projekti- tai kumppanuusmallilla (Marketing as a Service) konkreettisia kampanjoita, brändejä, verkkosivuja, sisältöjä ja visuaalisia ilmeitä. Autamme myös Kymenlaakson yrityksiä omien kehittämissuunnitelmien ja -projektien suunnittelussa ja rahoitus- ja avustusmahdollisuuksien tunnistamisessa.

Tarjoamme palveluja, jotka perustuvat pitkään ja monipuoliseen digitaalisen liiketoiminnan ja liiketoimintaosaamisen kehittämisen projektointiin ja tuotantoihin käytännön tasolla – toimialariippumattomasti niin kotimaan kuin kansainvälisen liiketoiminnan sarallakin. Suuntaamme rohkeasti kohti tuntematonta ja parempaa huomista. Lähdetään yhdessä etsimään kasvun rajoja!

Huominen tehdään tänään.
Me uskomme, että kaiken, mitä teemme tänään, tulee johtaa parempaan huomiseen. Kasvu, kehitys, muutos. Ne syntyvät rohkeudesta ja luovasta, uteliaasta mielestä, joka ei kaihda etsiä ratkaisua myös sieltä, missä kotiovea ei näy ja kompassineula sekoaa.

Eilinen oli arvokas. Tämä päivä on tärkeämpi.
Koska huominen, se tehdään tänään.
Yhdessä.

https://www.avidlyagency.com/fi/

 

Palvelun tuottaja

Avidly

Tunti-, projekti- tai kiinteä kuukausiperustainen (Marketing as a Service) hinnoittelu

Yhteystiedot

Juha Sorjonen
Asiakkuusjohtaja
juha.sorjonen@avidlyagency.com
040 66 10 131

Avidly on Euroopan kattavin markkinointiteknologian toimisto.