Digiasema tukee kymenlaaksolaisten pk-yritysten digitalisaatiota.
Digiasennetta yrityksille!

Verkkosivut ja verkkokaupat

Verkkosivut

Verkkosivuprojektimme toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, sillä tilaajalla on aina paras tieto omasta toiminnastaan ja tarpeistaan, ja nämä tiedot ovat hyvin tärkeitä varsinkin projektin alkuvaiheessa. Pyrimme siihen, että toteuttamamme laajemmat verkkosivuprojektit ovat kokonaisuuksia, joiden tekemiseen osallistuu alusta alkaen myös palvelumuotoilija, sisältösuunnittelija ja visuaalisen alan ammattilainen. Tällä pystymme varmistamaan käyttäjälle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, jossa on huomioitu kaikki yksityiskohdat.

Verkkokaupat

Haluamme tarjota asiakkaalle parhaat ratkaisut verkkokaupan toteuttamiseen. Emme määrittele ennalta, että verkkokauppa pitää tehdä aina näin, sillä olemassa on useita tapoja aloittaa verkkokauppa ja haluamme löytää parhaan tavan tapauskohtaisesti.

Verkkokauppa ei ole vain tekninen ratkaisu. Verkkokauppaan kuuluu logistiikan suunnittelu ja toteutukset, maksuratkaisut, markkinointi, tuotekuvaukset, optimointi ja monta muuta asiaa, joiden kautta syntyy menestyvä verkkokauppa.

Lue lisää sivuiltamme ja pyydä tarjous!

Palvelun tuottaja

Digimainostoimisto Loopy

Alkaen 570 €/päivä

Yhteystiedot

Jenny Perttola
jenny.perttola@loopy.fi
050 421 1880

WordPress-verkkosivut, WordPressin WooCommerce-verkkokaupat ja laajat Drupalilla toteutetut sivustot