Digiasema tukee kymenlaaksolaisten pk-yritysten digitalisaatiota.
Digiasennetta yrityksille!

Tilausajot.net

Tilausajot.net on Suomen suurin tilausajokanava, jossa voi maksutta kilpailuttaa tarvitsemansa tilauskuljetuksen. Tilausajot.netin kautta voit kilpailuttaa ja tilata kaiken kokoiset kuljetukset oli kyse sitten yhden hengen taksikuljetuksesta lentokentälle tai suuren ryhmän meno-paluu -siirtymästä.

Tilausajot.net-palvelussa on 150 liikennöitsijää ympäri Suomen, joiden kalustossa on runsaasti valikoimaa henkilöautotakseista pikkubusseihin ja pienemmistä linja-autoista suuriin kaksikerroksisiin turistibusseihin. Tilausajon kilpailutus ja tilaus on täysin maksutonta eikä tarjouspyynnön teko velvoita tekemään tilausta.

Palvelua hyödyntämällä vältät etsimästä erikseen liikennöitsijöiden yhteystietoja ja saat tarjoukset suoraan palveluun selkeästi ja vertailukelpoisina. Tilausajot.netillä on jo yli 60 000 käyttäjää Suomessa ja asiakastyytyväisyystutkimuksemme mukaan (03/2023) yli 92% suosittelisi palvelua ystävälleen. Tilausajot.netin ylläpitäjä ja kehittäjä on Rideer Nordic Oy, jolla on Luotettava kumppani -sertifikaatti ja yli kymmenen vuoden kokemus alalta.

Palvelun tuottaja

Rideer Nordic Oy

Maksuton palvelu

Yhteystiedot

info@tilausajot.net

Suomen suurin tilausajokanava, jossa voi maksutta kilpailuttaa tarvitsemansa tilauskuljetuksen.