Digiasema tukee kymenlaaksolaisten pk-yritysten digitalisaatiota.
Digiasennetta yrityksille!

Ohjelmointi ja sovellukset

Ohjelmointiresurssit

Etsittekö ohjelmointialan ammattilaisia erilaisiin tehtäviin omassa yrityksessänne, mutta ette joko halua palkata ketään tai työ on lyhytkestoinen ja mieluummin ostatte ohjelmointiresursseja tunteina? Meillä on useita ohjelmointialan ammattilaisia ja kauttamme voit ostaa tarvittavia ohjelmointiresursseja niin front end-, back end- kuin suunnittelutyöhönkin.

Verkkosovellukset

Verkkosovellukset tulevat usein silloin kyseeseen, kun normaali verkkosivu tai -kauppa ei enää riitä tarjoamaan haluttua lopputulosta. Toisaalta varsin usein verkkosovelluksen ja verkkosivuston tai verkkokaupan välinen ero voi olla hyvinkin pieni eikä sanasto ei ole yksiselitteinen. Verkkosovellus voi olla osa verkkosivua tai verkkosovellukseen saattaa sisältyä verkkosivu. Raja on todella häilyvä ja aina sillä ei ole edes merkitystä.

Käytännössä meillä ei mene sormi suuhun, vaikka projekti olisi kuinka iso. Loopyn vahvuus on monipuolisuudessa ja erittäin vahvassa ohjelmointiosaamisessa yhdistettynä haluun auttaa ja löytää parhaat ratkaisut jokaiseen tilanteeseen.

Mobiilisovellukset

iOS- ja Android-sovellukset toteutamme pääasiassa sovelluskehysten avulla, joilla voidaan yhdellä koodipohjalla toteuttaa natiivisovellus eli sovellus, joka on ladattavissa sovelluskaupasta, kumpaankin sovellusympäristöön. Näin kustannukset pysyvät kurissa.

Mobiilisovellukset tulevat usein silloin kyseeseen, kun webohjelmisto ei riitä ja halutaan hyödyntää puhelinten natiiveja ominaisuuksia, kuten liiketunnistimia, kameraa ja sijaintidataa. Tai jos halutaan toteuttaa ostettava sovellus, niin sovelluskaupat ovat tähän paras vaihtoehto.

Suuri osa mobiilissa käytettävistä ohjelmista onnistuu myös verkkosovelluksena, mutta parempi toimivuus voidaan saavuttaa sovelluskaupassa julkaistavalla mobiilisovelluksella. Tämä katsotaan aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Lue lisää sivuiltamme ja pyydä tarjous!

Palvelun tuottaja

Digimainostoimisto Loopy

alkaen 570 €/päivä

Yhteystiedot

Jenny Perttola
jenny.perttola@loopy.fi
050 421 1880

Ohjelmointiresursseja fullstack-työhön sekä verkko- ja mobiilisovelluksia