Digiasema tukee kymenlaaksolaisten pk-yritysten digitalisaatiota.
Digiasennetta yrityksille!

Yrityksen digipaketti – domain, sähköpostit, somealustat

Yrityksen digipaketti voisi sisältää esimerkiksi seuraavat elementit:

-Domain-nimi: Yritykselle varattu osoite verkossa, joka auttaa löytämään yrityksen verkkosivuston.
-Verkkosivut: Sisältää yrityksen kotisivut, joka kertoo yrityksestä, sen palveluista ja tuotteista, yhteystiedot ja muuta tarvittavaa tietoa.
-Sähköpostit: Yritykselle varatut sähköpostiosoitteet, jotka ovat osoitteessa @yrityksenomainnimi.fi. Sähköpostit on helppo liittää verkkosivujen yhteyteen ja niitä voidaan käyttää yrityksen viestintään.
-Some-tilit: Yrityksen some-tilit, jotka sisältävät yrityksen tiedot ja tarjoavat yhteyden asiakkaisiin. Esimerkkejä ovat Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn ja YouTube.
-Tietoturva: Yrityksen digipaketissa otetaan huomioon myös tietoturva, kuten varmuuskopiointi, salasanojen hallinta, tietojen suojaus ja muut vastaavat ratkaisut.
-Digimarkkinointi: Yrityksen digipakettiin voidaan myös sisällyttää digimarkkinointi, kuten Google-hakukoneoptimointi, Google Ads-mainonta ja some-mainonta, joka auttaa yritystä kasvattamaan näkyvyyttään ja saamaan uusia asiakkaita.
-Muut digipalvelut: Yrityksen digipakettiin voidaan sisällyttää myös muita digipalveluita, kuten web-analytiikka, chat-palvelut, verkkokauppa ja muut vastaavat ratkaisut, jotka auttavat yritystä kasvamaan ja menestymään digitaalisessa maailmassa.

Yrityksen digipaketti tarjoaa yritykselle kokonaisvaltaisen ratkaisun digitaalisiin tarpeisiin ja auttaa yritystä rakentamaan vahvan digitaalisen läsnäolon, joka on tärkeää menestyksen kannalta tänä päivänä.

Palvelun tuottaja

Crazy Company Oy

aloituspaketti 1800,00 +alv (3 pv palveluja)

Yhteystiedot

Anneli Hulkko
anneli@crazycompany.fi

Digipaketti – domain, sähköpostit, verkkosivujen alustan perustaminen, sometilien perustaminen