Digiasema tukee kymenlaaksolaisten pk-yritysten digitalisaatiota.

Mikä ihmeen digiasema?

Digiasema Kymenlaakso kokoaa yhteen kymenlaaksolaisille yrityksille suunnatut digipalvelut sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Verkkopalvelusta löydät helposti tarpeisiisi sopivia digipalveluja ja koulutuksia. Saat maksutonta apua oman digiosaamisesi ja kehitystarpeidesi kartoittamiseen.

Digiasema Kymenlaakso tarjoaa alan ammattilaisille räätälöityjä koulutuksia ja pienryhmävalmennuksia. Koulutusteemojamme voivat jatkossa olla esimerkiksi digitaalinen myynti ja markkinointi, kyberturvallisuus, uudet palvelumallit sekä tekoälyn hyödyntäminen.

Digiasema Kymenlaaksoa koordinoi ja verkkosivua ylläpitää Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu yhdessä Kymenlaakson kehittämisyhtiöiden Cursorin ja Kinnon kanssa.

Miksi Digiasema on olemassa?

Digitaalisen alan kehittyminen ja digikehitys näkyvät suoraan Kymenlaakson taloudessa työpaikkoina, hyvinvointina ja veroeuroina. Kymenlaakson on tärkeää pitää huolta siitä, että alueen yritykset jatkavat liiketoimintansa ja toimintojensa digitalisaatiota pysyäkseen kilpailukykyisinä. Tämän tueksi Digiasema Kymenlaakso kokoaa yhteen digipalvelujen tarjoajia ja tuottajia ja digialan kehityshankkeita sekä tuottaa digikehitystä vahvistavia koulutuksia.

Digiasema Kymenlaakso on alueen Digital Innovation Hub – digitaalinen innovaatiokeskittymä, joka on Euroopan Unionin luoma konsepti. Sen taustalla on pyrkimys tukea pk-yrityksien digitalisaatiokehitystä ja nostaa EU-alueen kilpailukykyä digitaalisissa palveluissa ja tuotteissa verrattuna kilpaileviin talousalueisiin, Aasiaan ja USA:han.

Digiasemaa toteutetaan Uudenmaan ja Kymenlaakson Liiton kautta Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 EU:n alue- ja rakennepolitiikan ohjelmasta (EAKR) rahoitettavassa DIH Kymenlaakso – Digibuusteri -hankkeessa.

Yhteystiedot

Katja Gorelkina

Digiammattilaisille suunnatut palvelut
 

Riina Laaksonen

Digikartoitukset ja tuetut digisparraukset,
Kotkan-Haminan seutu

Ilona Pilli

Digikartoitukset ja tuetut digisparraukset,
Kouvolan seutu

Digiasema.fi-sivusto

Palaute ja ylläpito

Digiaseman uutisia