Vahvista tietoturvaa ja lievitä kybertuskaa.
Vahvista tietoturvaa ja lievitä kybertuskaa.

Mikä ihmeen Kyberasema?

Täältä löydät Xamkin tuottamia ajankohtaisia sisältöjä, verkkokoulutuksia, podcasteja, videoita ja tapahtumia oman ja yrityksesi tieto- ja kyberturvallisuuden vahvistamiseen.

Kyberasema on osa Digiasema Kymenlaaksoa, joka kokoaa yhteen kymenlaaksolaisten yritysten digitalisaatiota tukevat yksityiset ja julkiset palvelut sekä koulutukset.

Tuemme monipuolisella palvelutarjonnalla kuten koulutuksilla ja kyberharjoituksilla kymenlaaksolaisten yritysten kyber- ja tietoturvavalmiuksia.

Kyberasemaa tuottavat Kyberturvan tulevaisuus Kymenlaaksossa  ja CyberCare Kymi hankkeet, joita rahoitetaan Kymenlaakson liiton kautta Euroopan Unionin Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF).

Yhteystiedot

Marie Skavø-Sinisalo

Projektipäällikkö, Kyberturvan tulevaisuus Kymenlaaksossa
 

Heidi Ilmonen

Projektipäällikkö, CyberCare Kymi

 

Kyberasema.fi-sivusto

Palaute ja ylläpito

Kyberaseman uutisia

Ajankohtaista

Kybersanomat ovat saapuneet!

Tuoreesta tietoturvan erikoislehdestä löydät hyödyllistä tietoa ja vinkkejä oman ja yrityksesi tietoturvan vahvistamiseen. Aiheina mm. ajankohtaiset ja tulevat kyberuhkat, sosiaalinen manipulointi ja varautuminen!

Ajankohtaista

Kybertuska 2024 to 21.3. Kotkassa ja verkossa

Kun kyberkriisi iskee, onko yrityksesi valmis? Maksuton Kybertuska-päivä Kotkassa ja verkossa to 21.3. klo 8.30–16 auttaa varautumaan. Huippupuhujina mm. Laura Kankaala, Noora Hammar ja Sami Laiho.