Vahvista tietoturvaa ja lievitä kybertuskaa.
Vahvista tietoturvaa ja lievitä kybertuskaa.

Kyberaseman uutisia

Ajankohtaista

Kymenlaakson yrityksissä arvostetaan tietoturvaa mutta kehitettävääkin löytyy

Selvitimme, miten kymenlaaksolaiset mikro- ja pk-yritykset suhtautuvat kyber- ja tietoturvaan ja miten se näkyy yritysten arjessa. Tutustu tuloksiin!

Ajankohtaista

Kanta-Palvelut, mitä nyt tapahtuu?

Keskustelu hiljentyi sosiaalihuollon Kanta-Palveluun liittymisen osalta, mitä nyt oikein sitten tapahtuu, mistä on kysymys?

Ajankohtaista

Maksuton tehopaketti tietoturvasta

Vahvista kybervastustuskykyäsi ja paranna tietoturvaasi! Kolmen kerran webinaarisarja starttaa to 16.5. klo 9. Luvassa on käytännön neuvoja, teknisiä ja inhimillisiä keinoja suojautua digiuhkilta.

Ajankohtaista

Kyberturva ja Kymenlaakso

Haluatko kuulla tuoretta, tutkittua tietoa Kymenlaakson pk-yritysten kyber- ja tietoturvasta? Osallistu Kymenlaakson pk-yritykset ja kyberturva -tutkimuksen tuloswebinaariin ti 7.5.2024 ja kuulet lisää!

Ajankohtaista

Kybersanomat ovat saapuneet!

Tuoreesta tietoturvan erikoislehdestä löydät hyödyllistä tietoa ja vinkkejä oman ja yrityksesi tietoturvan vahvistamiseen. Aiheina mm. ajankohtaiset ja tulevat kyberuhkat, sosiaalinen manipulointi ja varautuminen!

Ajankohtaista

Kybertuska 2024 to 21.3. Kotkassa ja verkossa

Kun kyberkriisi iskee, onko yrityksesi valmis? Maksuton Kybertuska-päivä Kotkassa ja verkossa to 21.3. klo 8.30–16 auttaa varautumaan. Huippupuhujina mm. Laura Kankaala, Noora Hammar ja Sami Laiho.