Vahvista tietoturvaa ja lievitä kybertuskaa.
Vahvista tietoturvaa ja lievitä kybertuskaa.

Kymenlaaksolainen sote-alan toimija, vahvista kyber- ja tietoturvaasi!

Tälle sivulle on kasattu sote-alan kyber- ja tietoturvaan keskittyviä sisältöjä. Sisältöjä tuottaa CyberCare Kymi -hanke. 

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, laita meille viestiä osoitteeseen cybercare@xamk.fi tai täytä alta löytyvä kysely ja otamme sinuun yhteyttä!

Tule osaksi CyberCare verkostoa

Verkostossa jaetaan tietoa, osaamista, työkaluja ja kontakteja, joita osallistujat voivat hyödyntää omassa arjessaan. Tapaamisiin osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista ja voit tulla mukaan missä vaiheessa tahansa.

Ensimmäinen tapaaminen järjestetään torstaina 25.4. klo 10-11:30. Tilaisuudessa puhumassa Pirkanmaan hyvinvointialueen tietosuojan kehittämispäällikkö Ida-Emilia Laasonen ja aiheena tietosuoja ja verkostoitumisen hyödyt. Tilaisuus on maksuton. Voit osallistua paikan päällä Kotkassa tai etänä. 

Toisen verkostotapaamisen aiheena on Kanta-palvelut. Tapahtuma järjestetään torstaina 23.5. klo 17-18:30. Mikä tilanne on nyt ja mitä sote-alan yrityksiltä odotetaan liittymisen osalta? Tule kuulemaan ajankohtaista tietoa sote-alan tietojärjestelmiin ja Kantaan liittyen. Tilaisuudessa puhumassa Kanta-palvelutoiminnan päällikkö Jaana Nissilä.

Tutustu maksuttomiin kyber- ja tietoturvamateriaaleihin

Kyberaseman tietopankista löydät myös sote-alan ammattilaisille tarkoitettuja maksuttomia työkaluja ja materiaaleja. Tietopankki täydentyy hankkeen aikana.

CyberCare Kymi -hankkeen rahoituksen on myöntänyt Kymenlaakson liitto, Euroopan Unionin osarahoittamana.