Digiasema tukee kymenlaaksolaisten pk-yritysten digitalisaatiota.
Digiasennetta yrityksille!

Tuloksia tekoälyllä myynnissä ja markkinoinnissa

Tuloksia tekoälyllä myynnissä ja markkinoinnissa pe 16.2. klo 9-10:30

Tässä webinaarissa keskitytään käytäntöön tekoälyn taustojen sijaan! Opit, miten generatiivista tekoälyä voidaan hyödyntää myynnissä ja markkinoinnissa tulosten saavuttamiseksi. Konkreettisten ja innostavien esimerkkien kautta saat ideoita ja vinkkejä, joita voit viedä käytäntöön heti koulutuksen jälkeen.

Koulutuksen tarkoituksena on

  • tehdä tekoälyn käyttämisestä helpompaa
  • antaa käytännön ideoita jotka voi ottaa heti käyttöön
  • helpottaa uusien työkalujen käyttöä
  • auttaa pysymään kehityksen kärryillä

Kouluttajana webinaarissa toimii kokenut kouluttaja, puhuja, podcastaaja ja kasvumarkkinoinnin ammattilainen Jukka Aalho Aalho Medialta.

***

Tekoäly osaksi arkea -webinaarisarja

Olet varmasti jo käynyt useissa tekoälykoulutuksissa, joissa kerrotaan perusasioita tekoälystä sekä puhutaan siitä, kuinka hyödyllinen se on yrityksille. Jos sinulla on kuitenkin tekoäly vielä ottamatta käyttöön ja konkreettiset keinot hukassa, osallistu käytännönläheiseen kolmiosaiseen webinaarisarjaan, jossa aiheisiin perehdytään pk-yrityksen näkökulmasta! Koulutuksissa saat tietoa siitä, kuinka voit käytännössä ottaa tekoälyn osaksi yrityksesi arkea. 

Koulutuskokonaisuuden ensimmäisessä osassa perehdytään tekoälyn hyödyntämiseen pk-yrityksen myynnissä ja markkinoinnissa. Toinen osa puolestaan sukeltaa tekoälyn kyberturvallisuusuhkiin ja juridisiin kysymyksiin. Kokonaisuuden viimeisessä osassa kuulet käytännön esimerkkejä siitä, millaisissa toiminnoissa yritykset ovat hyödyntäneet tekoälyn tuomia mahdollisuuksia onnistuneesti. 

Aikataulu: 

Pe 16.2. klo 9-10:30 Tuloksia tekoälyllä myynnissä ja markkinoinnissa 

Pe 23.2. klo 9-10:30 Tekoäly tietoturvallisesti 

Pe 15.3. klo 9-10:30 Käytännön yrityscaset – kokemuksia tekoälyn hyödyntämisestä

 ***

Koulutukset järjestetään Teamsissa. 

Voit ilmoittautua mukaan yhteen tai useampaan koulutukseen. Kaikki koulutukset tallennetaan ja tallenne toimitetaan ilmoittautuneille. Tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan. 

Ilmoittaudu koulutuksiin tästä: https://www.lyyti.in/digiasema-tekoaly 

*** 

Koulutukset järjestetään kolmen hankkeen yhteistyönä. DIH Kymenlaakso – Digibuusteri –hanke on EU:n osarahoittama. Kyberturvan tulevaisuus Kymenlaaksossa hanketta rahoittaa Kymenlaakson oikeudenmukaisen siirtymän rahasto (JTF). Robocoast EDIH:n toimintaa osarahoittavat Euroopan unioni, Business Finland ja Robocoast EDIH:n toteuttajakumppanit. 

Ilmoittautumistietoja hyödynnetään edellä mainituissa hankkeissa mm. webinaariosallistumisen, tapahtumaviestinnän, ja hankeraportoinnin osalta. 

 

Koulutuksen järjestäjä

Digiasema Kymenlaakso

Koulutuksen ajankohta

16.02.2024

9-10:30

Yhteystiedot

digiasema@xamk.fi

Maksuton koulutus

Tekoäly osaksi yrityksen arkea -webinaarisarja, osa 1/3