Digiasema tukee kymenlaaksolaisten pk-yritysten digitalisaatiota.
Digiasennetta yrityksille!

Käytännön yrityscaset – kokemuksia tekoälyn hyödyntämisestä

Käytännön yrityscaset – kokemuksia tekoälyn hyödyntämisestä pe 15.3. klo 9-10:30

Oletko pk-yritys, joka haluaa astua rohkeasti tekoälyn maailmaan ja kuulla suoraan muiden saman kokoisten yritysten onnistumisista? Koulutus tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia konkreettisia käytännön vinkkejä ja saada tietoa siitä, miten tekoäly voi vahvistaa liiketoimintaasi, erityisesti video-, ääni- ja muun sisällöntuotannon näkökulmasta.

Miksi osallistua? Pääset kuulemaan inspiroivia yritystarinoita suoraan niiltä, jotka ovat jo kokeneet tekoälyn vaikutuksen omassa arjessaan.

Mukana Markkinointi Liisa Gartz, Filmbutik, Reidar Wasenius.

***

Olet varmasti jo käynyt useissa tekoälykoulutuksissa, joissa kerrotaan perusasioita tekoälystä sekä puhutaan siitä, kuinka hyödyllinen se on yrityksille. Jos sinulla on kuitenkin tekoäly vielä ottamatta käyttöön ja konkreettiset keinot hukassa, osallistu käytännönläheiseen kolmiosaiseen webinaarisarjaan, jossa aiheisiin perehdytään pk-yrityksen näkökulmasta! Koulutuksissa saat tietoa siitä, kuinka voit käytännössä ottaa tekoälyn osaksi yrityksesi arkea. 

Koulutuskokonaisuuden ensimmäisessä osassa perehdytään tekoälyn hyödyntämiseen pk-yrityksen myynnissä ja markkinoinnissa. Toinen osa puolestaan sukeltaa tekoälyn kyberturvallisuusuhkiin ja juridisiin kysymyksiin. Kokonaisuuden viimeisessä osassa kuulet käytännön esimerkkejä siitä, millaisissa toiminnoissa yritykset ovat hyödyntäneet tekoälyn tuomia mahdollisuuksia onnistuneesti. 

Aikataulu: 

Pe 16.2. klo 9-10:30 Tuloksia tekoälyllä myynnissä ja markkinoinnissa

Pe 23.2. klo 9-10:30 Tekoäly tietoturvallisesti 

Pe 15.3. klo 9-10:30 Käytännön yrityscaset – kokemuksia tekoälyn hyödyntämisestä

 

Koulutukset järjestetään Teamsissa. 

Voit ilmoittautua mukaan yhteen tai useampaan koulutukseen. Kaikki koulutukset tallennetaan ja tallenne toimitetaan ilmoittautuneille. Tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan. 

Ilmoittaudu koulutuksiin tästä: https://www.lyyti.in/digiasema-tekoaly 

*** 

Koulutukset järjestetään kolmen hankkeen yhteistyönä. DIH Kymenlaakso – Digibuusteri –hanke on EU:n osarahoittama. Kyberturvan tulevaisuus Kymenlaaksossa hanketta rahoittaa Kymenlaakson oikeudenmukaisen siirtymän rahasto (JTF). Robocoast EDIH:n toimintaa osarahoittavat Euroopan unioni, Business Finland ja Robocoast EDIH:n toteuttajakumppanit. 

Ilmoittautumistietoja hyödynnetään edellä mainituissa hankkeissa mm. webinaariosallistumisen, tapahtumaviestinnän, ja hankeraportoinnin osalta. 

Koulutuksen järjestäjä

Digiasema Kymenlaakso

Koulutuksen ajankohta

15.03.2024

9-10:30

Yhteystiedot

digiasema@xamk.fi

Maksuton koulutus

Tekoäly osaksi yrityksen arkea -webinaarisarja, osa 3/3