Digiasema tukee kymenlaaksolaisten pk-yritysten digitalisaatiota.
Digiasennetta yrityksille!

Digitaalinen markkinointi

Tavoita asiakkaasi toimivalla sisällöllä verkossa ja somessa

Digitaalinen markkinointi sisältää monenlaisia keinoja ja kanavia. Yritykseni toteuttaa sisältömarkkinointia ja verkkosivustojen tekstejä, hakukoneoptimointia, somemarkkinointia, -mainontaa ja -sparrausta, hakusanamainontaa (Google Ads) ja sähköpostimarkkinointia.

Tarjoan palveluja erityisesti pienille ja pk-yrityksille. Toteutan pienempiä projekteja sekä pitkäjänteistä, tuloksellista digimarkkinointia. Opastan ja neuvon digimarkkinoinnin käynnistyksessä.

Somekanavat ovat tärkeä osa monen pienyrittäjän päivittäistä arkea ja markkinointia. Jos ideat loppuvat kesken tai et oikein pääse eteenpäin, somesparraus on silloin paikallaan. Saat työkaluja ja uusia ideoita omaan tekemiseen sekä vinkkejä tulosten seurantaan. Voimme tehdä yhdessä toimivan somekalenterin juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Somesparraus sopii hyvin pienellekin yritykselle.

Olen digimarkkinoinnin yrittäjä, jolla on pitkä käytännön kokemus ja hyvä tuntemus eri kanavista ja työkaluista. Toimin verkostomaisesti yhteistyökumppaneiden kanssa, joten kauttani saa verkkosivustot, kuvat ja videot, yritysilmeet ja muut markkinoinnin materiaalit. Toimin myös kouluttajana.

Palvelua ihmiseltä ihmiselle.

Palvelun tuottaja

Markkinointi Liisa Gartz

alkaen 70 € / tunti tai projektikohtainen hinnoittelu

Yhteystiedot

Liisa Gartz
puh. 040 754 4404
liisa@liisagartz.com

Tavoita asiakkaasi toimivalla sisällöllä verkossa ja somessa.