Digiasema tukee kymenlaaksolaisten pk-yritysten digitalisaatiota.

Hyödynnä digipalveluja

Virity oikealle digitaajuudelle ja vahvista bisnestäsi!

Jos etsit potkua yrityksen digikehitykseen, olet oikeassa paikassa. Digiaseman palveluhakemistosta löydät oikeat kumppanit liiketoimintasi erilaisiin digitarpeisiin.

Tavoitat kymenlaaksolaisille yrityksille suunnatut digipalvelut sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta.

Digihakemistoon on koottu myös Kymenlaakson yrityksille suunnatut kehittämishankkeet, joita voit hyödyntää oman yrityksen digitalisaation vauhdittamisessa.

Koulutukset

Digiasema tarjoaa tietoa ajankohtaisista digikoulutuksista.

Hakemistosta löydät Digiaseman omien koulutusten lisäksi myös muita digitaalisuuteen liittyviä koulutuksia.

Tutustu tarjontaan ja valitse yrityksesi tarpeisiin sopivat!

Digikartoitus

Hakeeko digikompassisi uutta suuntaa? Ota avuksi maksuton digikartoitus.

Digikartoituksesta saat ajantasaista tietoa yrityksesi digitaalisesta valmiudesta. Kartoitus antaa eväitä yrityksesi digikehityksen suunnan määrittelyyn ja nostaa esiin valttikortit, joiden varaan tulevaisuutta on hyvä rakentaa.

Cursorin ja Kouvola Innovationin toteuttama maksuton digikartoitus on suunnattu kymenlaaksolaisille mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta. 

Digikartoitus ohjaa kehittämistoimiin

Tunnin pituinen kartoitus auttaa selvittämään yrityksesi digitaalisuusasteen ja löytämään konkreettisia kehityskohteita.

Yrityskohtaisiin digihaasteisiin tai -kehitykseen voidaan kartoituksen jälkeen myöntää myös ulkopuolisen digiasiantuntijan tarjoamaa digisparrausta. Digisparrauksen arvo on 500 €/yritys, ja se on yritykselle EU:n de minimis -tukea.

Ilmoittaudu digikartoitukseen alla näkyvistä painikkeista.


Digiasennetesti

Onko yrityksesi digiasioiden mestari vai onko digimatka vasta lähtökuopissa? Kiinnostavatko digitalisaation tuomat uudet mahdollisuudet? Testaa millainen digiasenne yritykselläsi on!