Digiasema tukee kymenlaaksolaisten pk-yritysten digitalisaatiota.
Digiasennetta yrityksille!

Robocoast EDIH – pikakaista yrityksen digikehitykseen 

Digitalisaatiossa ja automaatiossa piilee suunnattomia mahdollisuuksia niin suurille kuin pienillekin yrityksille. Onnistunut liiketoiminnan digitalisoiminen voi parantaa yrityksen tuottavuutta ja tulosta, tuoda uusia asiakkaita ja synnyttää työtä yhä useammalle. 

 

Mikä on Robocoast? 

Robocoast on Euroopan Unionin digitaalinen innovaatiokeskittymä eli EDIH. EDIH-verkostot tarjoavat yrityksille palveluja digitaalisen siirtymän toteuttamiseen ympäri Eurooppaa. 

Robocoast on yksi suomen neljästä EDIH-verkostosta. Palvelujen kautta pääset hyödyntämään Xamkin ja 14 muun suomalaisen korkeakoulun osaamista ja TKI ympäristöjä. 

 

Kenelle ja mitä Robocoastin palvelut ovat?

Robocoast palvelee suomalaisia pk-yrityksiä. Asiantuntijatiimimme voi auttaa parantamaan esimerkiksi yrityksesi tuottavuutta, innovatiivisuutta ja asiakastyytyväisyyttä. Tarjolla on tukea myös rahoitusten hakemiseen.

  • Robocoastin kehittämispalvelut ovat maksuttomia.
  • Palvelu alkaa digikartoituksella, jossa arvioidaan yrityksesi nykyinen digitaalisuusaste.
  • Tämän jälkeen saat ehdotuksen  ratkaisuista haluttujen osa-alueiden kehittämiseen.

Palvelut räätälöidään  yksilöllisesti niin, että ne vastaavat yrityksesi tarvetta. Teemme pitkäjänteistä kehitystyötä ja tiimi on käytettävissä tyypillisesti vähintään vuoden.

 

Kiinnostuitko?

Ota ensimmäinen askel kohti digitaalista menestystä – ota yhteyttä Robocoastin asiantuntijaan! 

Täytä oheinen yhteydenottopyyntö ja Robocoast-asiantuntija ottaa yhteyttä viimeistään viiden arkipäivän sisällä. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua tai edustamaasi yritystä mihinkään. 

 

Lue lisää palveluista verkkosivuilta: https://robocoast.eu/ 

 

Robocoast EDIH:n toimintaa osarahoittavat Euroopan unioni, Business Finland ja Robocoast EDIH:n toteuttajakumppanit. Esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat ainoastaan tämän tekstin laatijoiden näkemyksiä eivätkä välttämättä vastaa Euroopan unionin tai Euroopan komission kantaa. Euroopan unioni ja projektin rahoittajat eivät ole vastuussa niistä.