Vahvista tietoturvaa ja lievitä kybertuskaa.
Vahvista tietoturvaa ja lievitä kybertuskaa.

Luo Utopiasi

Ihmiskunnan viimeinen toivo: Uusi koti Kepler-186f:llä

Maa. Haalistuva muisto. Ilmastonmuutoksen runtelema ja saasteiden tukahduttama kehtomme ei ole enää sama turvasatama mitä se aiemmin oli. Mutta tuhon keskeltä on noussut toivonpilkahdus – Kepler-186f, kaukainen planeetta, jonka olosuhteet muistuttavat eriskummallisella tavalla meidän omaamme. Toivoton pakomatka on alkanut. Olet yksi pioneereista, harvoja valittuja, joille on uskottu monumentaalinen tehtävä rakentaa ihmiskunnalle uusi koti uuteen maailmaan.

Tämä matka ei ole heikkohermoisille. Kepler-186f tarjoaa sekä lupauksia että vaaroja. Kesyttämätön erämaa, niukat resurssit ja uuden ekosysteemin tuntemattomat vaarat odottavat. Mutta sisälläsi palaa raju päättäväisyys luoda ihmiskunnalle tulevaisuus.

Valitsetko vahvan johtajan ohjaamaan nousevaa yhteisöäsi? Edistätkö yhteistyöhön ja yhteisiin uhrauksiin perustuvaa yhteisöä? Vai raivaatko tietä uudelle demokratialle, jossa yksilöllisen vapauden ja yhteisten tarpeiden välillä on herkkä tasapaino?

Tekemäsi valinnat määrittävät siirtokunnan kohtalon. Rakennatko utopian, jossa ihmiskunta kukoistaa jälleen, vai johtavatko päätöksesi kaaokseen ja epätoivoon? Ihmiskunnan tulevaisuus lepää harteillasi.

CyberCare Kymi -hanke

Rahoituksen myöntänyt Kymenlaakson liitto, Euroopan Unionin osarahoittamana.