Vahvista tietoturvaa ja lievitä kybertuskaa.
Vahvista tietoturvaa ja lievitä kybertuskaa.

Kyberkestävyyttä kymenlaaksoon!

Tuemme monipuolisella palvelutarjonnalla kuten koulutuksilla ja kyberharjoituksilla kymenlaaksolaisten yritysten kyber- ja tietoturvavalmiuksia.

Löydä juuri sinulle ja yrityksellesi sopivat kyber- ja tietoturvasisällöt.

Ajankohtaista

Kybersanomat ovat saapuneet!

Tuoreesta tietoturvan erikoislehdestä löydät hyödyllistä tietoa ja vinkkejä oman ja yrityksesi tietoturvan vahvistamiseen. Aiheina mm. ajankohtaiset ja tulevat kyberuhkat, sosiaalinen manipulointi ja varautuminen!

Ajankohtaista

Kybertuska 2024 to 21.3. Kotkassa ja verkossa

Kun kyberkriisi iskee, onko yrityksesi valmis? Maksuton Kybertuska-päivä Kotkassa ja verkossa to 21.3. klo 8.30–16 auttaa varautumaan. Huippupuhujina mm. Laura Kankaala, Noora Hammar ja Sami Laiho.

Tapahtuma

Sote-alan tietojärjestelmät ja Kanta

Maksuton tapahtuma järjestetään torstaina 23.5. klo 17-18:30. Tule paikan päälle tai osallistu verkossa!

Työkalu

Kyberturvallisuuden riskianalyysi sote-alalle

Testi auttaa kartoittamaan yrityksesi tietoturvavahvuudet ja kehittämiskohteet.

Harjoitus

Mikroharjoitus (salasanat)

Lyhyessä harjoituksessa käsitellään yleisimpiä keinoja joilla rikolliset pääsevät käsiksi salasanoihin sekä keinoja kuinka voit vaikeuttaa sitä.

Harjoitus

Mikroharjoitus (salasananhallintaohjelma)

Lyhyessä harjoituksessa käsitellään asioita jotka on hyvä ottaa huomioon, kun yrityksessä mietitään salasananhallintaohjelman käyttöönottoa.

Harjoitus

Sote-alan työpöytäharjoitus (virus)

Tämän sote-alan pienyrittäjille tarkoitetun skenaarion avulla voit harjoitella, miten yrityksesi toimisi häiriötilanteessa, jossa yrityksen tietokoneella on virus.

Harjoitus

Sote-alan työpöytäharjoitus (Kiristyshaittaohjelma)

Tämän sote-alan pienyrittäjille tarkoitetun skenaarion avulla voit harjoitella, miten yrityksesi toimisi häiriötilanteessa, jossa yrityksen tietokoneella on kiristyshaittaohjelma.

Mikä ihmeen KYBERASEMA?!

Täältä löydät Xamkin tuottamia ajankohtaisia sisältöjä, verkkokoulutuksia, podcasteja, videoita ja tapahtumia oman ja yrityksesi tieto- ja kyberturvallisuuden vahvistamiseen.

Kyberasema on osa Digiasema Kymenlaaksoa, joka kokoaa yhteen kymenlaaksolaisten yritysten digitalisaatiota tukevat yksityiset ja julkiset palvelut sekä koulutukset.

Kyberasemaa tuottaa Kyberturvan tulevaisuus Kymenlaaksossa -hanke, jota rahoitetaan Kymenlaakson liiton kautta Euroopan Unionin Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF).