Digiasema tukee kymenlaaksolaisten pk-yritysten digitalisaatiota.
Digiasennetta yrityksille!

Tietoturva 2024 -seminaari

Tietoturva, tekoäly ja kvanttiteknologia herättävät paljon keskustelua ja kysymyksiä. Miten kyberturvallisuus ja -uhkat tulevat muuttumaan näiden kehittymisen myötä? Onko kvantti uusi Y2K? Miten deepfakeja tehdään ja miten niitä voidaan tunnistaa? Miten yhteensovitetaan ohjelmistokehitys, tietoturva ja tekoäly?

Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan Traficomin ja Huoltovarmuuskeskuksen Tietoturva 2024 -seminaarissa Helsingissä keskiviikkona 13.3.2024 klo 9-17.00.

Seminaari järjestetään Helsingin keskustassa Sokos Hotelli Presidentissä. Ohjelmaa voi seurata etäyhteyksin tai paikan päällä (paikat varataan tilan rajallisuuden takia ensisijaisesti huoltovarmuuskriittisten organisaatioiden edustajille). Tarvittaessa voimme rajata osallistujamäärää organisaatiokohtaisesti. Tilaisuus on maksuton.

Seminaaripaikalla on mahdollista tutustua Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen yrityksille ja muille organisaatioille tarjoamiin palveluihin. Lisäksi paikalla on Kyberturvallisuuskeskuksen tietoturva-asiantuntijoita.

Katso tarkempi ohjelma koulutuksen tarjoajan sivuilta.

Koulutuksen järjestäjä

Traficom & Huoltovarmuuskeskus

Koulutuksen ajankohta

13.03.2024

9-17

Yhteystiedot

https://www.kyberturvallisuuskeskus.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumat/tietoturva-2024-seminaari

Maksuton koulutus

Tietoturva, tekoäly ja kvanttiteknologia herättävät paljon keskustelua ja kysymyksiä.