Digiasema tukee kymenlaaksolaisten pk-yritysten digitalisaatiota.
Digiasennetta yrityksille!

Suuntaa yrityksen digikompassi – Digikartoitus verkossa

Hakeeko yrityksesi digikompassi uutta suuntaa? Ota avuksi maksuton digikartoitus.

Tervetuloa Teamsin välityksellä toteutettavaan  ryhmämuotoiseen Digikartoitukseen!

Digikartoituksesta saat ajantasaista tietoa yrityksesi digitaalisista valmiuksista. Kartoitus antaa eväitä yrityksesi digikehityksen suunnan määrittelyyn ja nostaa esiin valttikortit, joiden varaan tulevaisuutta on hyvä rakentaa.

Tilaisuudessa pääset tekemään digikartoituksen asiantuntijan ohjauksessa, kuitenkin rauhassa omalla tietokoneellasi tai muulla laitteellasi. Kartoituksen aikana käydään läpi erilaisia liiketoimintaan liittyviä digitaalisuuden osa-alueita ja niiden hallintaan liittyvää osaamista. Aikaa on myös kysymyksille ja yhteiselle keskustelulle. Tilaisuuden vetävät Kinnon Ilona Pilli ja Cursorin Riina Laaksonen.

Maksuton digikartoitus on suunnattu kymenlaaksolaisille mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta. Kartoitukseen ei tarvitse valmistautua etukäteen, tarkemmat ohjeet saat tilaisuudessa. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi ennen tilaisuutta.

Digikartoitus ohjaa kehittämistoimiin

Yrityskohtaisiin digihaasteisiin tai -kehitykseen voidaan kartoituksen jälkeen myöntää myös ulkopuolisen digiasiantuntijan tarjoamaa digisparrausta. Digisparrauksen arvo on 500 €/yritys, ja se on yritykselle EU:n de minimis -tukea.

Ilmoittaudu: https://tapahtumat.kinno.fi/attend/yWeOX

Tilaisuuden järjestämisessä on mukana Digiasema Kymenlaakso, jonka toimintaa käynnistetään EU:n osarahoittaman DIH Kymenlaakso – Digibuusteri -hankkeen avulla.

Koulutuksen järjestäjä

Digiasema

Koulutuksen ajankohta

14.05.2024

14.00-15.30

Yhteystiedot

Maksuton koulutus

Maksuton digikartoitus verkossa.