Digiasema tukee kymenlaaksolaisten pk-yritysten digitalisaatiota.
Digiasennetta yrityksille!

Miten rakennan yritykselleni brändin?

Tule mukaan työpajamuotoiseen brändikoulutukseen, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden syventyä brändin rakentamiseen käytännönläheisellä ja inspiroivalla tavalla.

Työpajassa perehdytään yrittäjän omiin vahvuuksiin ja erottautumistekijöihin: pureutuen sekä pintaan että hieman syvemmälle, jotta brändistä muodostuu kokonaisvaltainen ja aito heijastus liiketoiminnasta. Yhdessä osallistujien kanssa rakennetaan konkreettinen brändikirja, joka koostuu olennaisista elementeistä. Osallistujat saavat käyttöönsä kouluttajan tätä varten Canvalla laatiman monikäyttöisen pohjan.

Koulutuksen vetäjänä toimii kokenut brändiasiantuntija, Stoori by Sara Oy:n Sara Kuusivuo, joka johdattelee osallistujat matkalle kohti vahvempaa ja erottuvampaa brändiä.

Koulutuksen sisältö:

  • Misso ja visio: Kirkastetaan liiketoimintasi syvimmät tarkoitukset, toiminta-ajatus ja tulevaisuuden näkymät.
  • Arvot: Tarkastelemme, mitkä arvot ohjaavat liiketoimintaasi ja miten ne voivat vahvistaa brändiäsi.
  • Ydinviestit ja slogan: Määrittelemme selkeät ja vaikuttavat viestit, jotka kertovat tarinasi ytimekkäästi ja houkuttelevat kohdeyleisöäsi.
  • Visuaalinen brändi: Tutustumme värien, fonttien ja logon maailmaan, luoden visuaalisen ilmeen, joka tukee brändisi viestiä. Otamme haltuun Canvan brändipakettiominaisuuden.

Koulutuksessa on käytettävissä Canva-pohja, jonka avulla osallistujat voivat konkreettisesti rakentaa oman brändikirjansa. Tämä käytännönläheinen lähestymistapa mahdollistaa heti asioiden ylös kirjaamisen ja varmistaa, että koulutuksen antama tieto muuttuu välittömäksi toiminnaksi liiketoiminnassa.

Parhaan hyödyn saat työpajasta, jos sinulla on Canva otettuna käyttöön ennen koulutusta!

Saat osallistumislinkin sähköpostiisi ilmoittautumisen vahvistuksen yhteydessä.
Webinaari tallennetaan ja tallenne on ilmoittautuneille katsottavissa kaksi viikkoa webinaarin jälkeen.

Stoori by Sara Oy:n brändikoulutus on ainutlaatuinen tilaisuus kehittää brändiäsi askel askeleelta yhdessä muiden yrittäjien kanssa. Tule mukaan innostavan ja selkeäsanaisen kouluttajan oppiin luomaan vahva ja merkityksellinen brändi, joka erottuu kilpailijoista!

Koulutuksen järjestäjä

Digiasema (Cursor)

Koulutuksen ajankohta

30.01.2024

13-15:30

Yhteystiedot

Riina Laaksonen
040 190 2534
riina.laaksonen@cursor.fi

Maksuton koulutus

Tule mukaan työpajamuotoiseen brändikoulutukseen.