Digiasema tukee kymenlaaksolaisten pk-yritysten digitalisaatiota.
Digiasennetta yrityksille!

LinkedIn ABC

Tervetuloa mukaan LinkedIn -työpajaan Kotkan Xlabiin keskiviikkona 5.6. klo 12-15!

Työpaja painottuu erityisesti kahteen kysymykseen – miksi ja miten LinkedIniä voit hyödyntää omassa arjessa, verkostoitumisessa ja myös työpaikan löytämisessä.

Käymme asioita erityisesti oman asiantuntijuuden edistämisen näkökulmasta. Työpajan tavoitteena on antaa konkreettisia eväitä ja inspiraatiota omaan LinkedIn -käyttöön. Ota työpajaan mukaan oma tietokone tai puhelin jossa on Linkedin sovellus asennettuna.

Käsiteltäviä teemoja:

▲ Mikä on oma LinkedIn tavoite?
▲ Pitääkö omaa LinkedIn profiilia “tuunata”? Ja jos pitää niin miten?
▲ Millainen on hyvän Linkedin -postauksen anatomia?
▲ Mistä puhun, mitä seuraan ja millainen on oma LinkedIn -käyttö? Mitä toimenpiteitä tarvitaan? Millaisella rytmillä ja millaista sisältöä?

▲ Käytännön kikkoja ja neuvoja omaan LinkedIn -käyttöön.

Tarjoamme työpajaan osallistuville mahdollisuuden saada LinkedIn-profiilikuva ammattivalokuvaajan ottamana erikseen sovittuna ajankohtana.

Työpajan vetäjänä on Avidlyn asiakkuusjohtaja Juha Sorjonen. Juhalla on yli 10 vuoden valmennus-, koulutus- ja konsultointikokemus LinkedInin hyödyntämisestä niin henkilökohtaisessa kuin yrityskäytössäkin.Juhan LinkedIn -profiili: https://www.linkedin.com/in/juha-sorjonen

Voit myös lähettää Juhalle LinkedIn -kutsun ennen työpajaa!

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/linkedinabc

Koska paikkoja on rajoitetusti, ilmoittautumiset ovat sitovia.

***

Työpaja järjestetään kolmen hankkeen yhteistyönä. DIH Kymenlaakso – Digibuusteri –hanke on EU:n osarahoittama. XGS – Peliteknologian tulevaisuuden tarpeet ja osaajat -hanketta rahoittaa Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Euroopan sosiaalirahasto plus (ESR+). Robocoast EDIH:n toimintaa osarahoittavat Euroopan unioni, Business Finland ja Robocoast EDIH:n toteuttajakumppanit. Ilmoittautumistietoja hyödynnetään edellä mainituissa hankkeissa mm. webinaariosallistumisen, tapahtumaviestinnän, ja hankeraportoinnin osalta.

Koulutuksen järjestäjä

Digiasema Kymenlaakso

Koulutuksen ajankohta

05.06.2024

12.00-15.00

Yhteystiedot

digiasema@xamk.fi

Maksuton koulutus

Miten hyödynnät LinkedIniä omassa arjessa, verkostoitumisessa ja työpaikan löytämisessä.